Kirkens nuværende udseende er resultatet af en omfattende restaurering fra juli til november 1992. Biskop Erik Norman Svendsen, København stod for genåbningen af kirken den 22. november 1992.

Arkitekt Jørn Appel fra  Steenbergs tegnestue i Rønne stod for opmåling og gennemførelsen af restaureringen.

Keramikeren Gerd Hjord-Pedersen, Rø og kirkemaler Poul Andersen hjalp menighedsrådet med valg af farver samt en stor del af kirkens udsmykning.

Alteret blev flyttet tilbage til gavlvæggen for at skabe bedre plads om døbefonten. Et nylagt granitgulv af Hammergranit markerer dåbspartiet.

Frobenius-orgel blev flyttet fra den østlige sidevæg i kirkens nordlige korsarm til den nordlige gavlvæg.

Pulpituret i den sydlige korsarm er indrettet til menigheds -og mødelokale bl.a for menighedsrådet.

Der er kom en ny trappe i våbenhuset.

Hele kirken og meget af inventaret blev nymalet.